Gyulay Zsolt

Az új elnök mandátuma a 2024-es közgyűlésig szól. Gyulay elmondta hogy azóta is szinte mindig a szervezethez tartozott tagként elnökségi tagként alelnökként.


Gyulay Zsolt Vac 1964 Szeptember 12 Olimpiai Es Vilagbajnok Kajakozo Sportvezeto Felesege Pongracz Katalin Sport Icon Fictional Characters Character

Gyulay Zsolt friss olimpiai bajnokként 1989-ben lett a közgyűlés tagja ott volt amikor az újjáalakuló MOB megválasztotta elnökének Schmitt Pált.

. A kétszeres kajakos olimpiai bajnok Gyulay Zsolt megpályázza a MOB elnöki posztját legfőbb feladatnak azt tartja hogy a nagy múltú szervezet visszaszerezzen bizonyos jogosítványokat hogy újra súlya tekintélye legyen s hogy azonos platformra hozza a sportági szövetségeket az egyesületeket a sportolókat. A Larus étteremben tartott aktuson Gyulay Zsolt kétszeres olimpiai bajnok kajakos a Hungaroring Zrt. Gyulay Zsolt a MOB új elnöke.

A Magyar Olimpiai Bizottság MOB közgyűlése a kétszeres olimpiai bajnok kajakos Gyulay Zsoltot választotta meg a szervezet új elnökének szombaton. Elnök-vezérigazgatója nagy többséggel 3414-es szavazataránnyal bizonyult jobbnak Hajdu Balázs ügyvéd kétszeres olimpikon vitorlázónál. A Telex keddi cikke szerint bár a Kulcsár személyét ellenzők még nem álltak elő az utód személyével az viszont nem maradt titokban hogy esetleges utódjelöltként Gyulay Zsolt olimpiai bajnok kajakozó neve is felmerült ahogy Gyulai Mártoné is aki az Európai Atlétikai Szövetség Tanácsának tagja.

Egy hónap leforgása alatt másodszor gyűltek össze a Magyar Olimpiai. Gyulay Zsolt a MOB új elnöke. Közel volt a tűzhöz de miután 2010-ben kinevezték a Hungaroring élére megszűnt az elnökségi tagsága a.


Regoczi Krisztina Sallai Andras Fashion Academic Dress Dresses

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel